Ідеї новорічних подарунків

Цей рік став для нас відкриттям. Ми на певний час зупинились після постійної метушні та дестків зустрічей на тиждень. Почали більше слухати себе, піклуватися про своє здоров’я та своїх рідних. І ми зрозуміли, що найкращим подарунком стане не річ, а емоція, яку отримуємо від цього подарунку.

Тому, напередодні Нового року, ми хочемо зробити підбірку подарунків, які подарують найкращі спогaди.

Гарний теплий плед
Основні тенденції в інтер’єрі 2021 року – мінімалізм в кольорі, натуральність і простота в матеріалах виготовлення. Все плетене і в’язане! Тому вибирайте плед пастельних відтінків грубої в’язки.

Класична настільна гра для вечорів

Даруйте компанійські гри, які підходять для домашніх вечірок! Відмінним новорічним подарунком на 2021 рік може бути гра «Монополія», «Ерудит», «Імаджинаріум» або «Йорж» для дуже веселих компаній.

Стильний дорожній органайзер

У поїздках постійно губляться зарядні пристрої, флешки і навушники. Зберіть все в одному місці. Подаруйте органайзер, куди помістяться важливі документи, зарядні пристрої та навушники. Це дуже зручно, при проходженні паспортного контролю і бодісканерах не доведеться розпихати все по кишенях.

Термочашка

Термочашки з кожним роком стають функціональніше і екологічніше. Тому ви точно потрапите в яблучко!

Щоденник-планер – відмінний подарунок на Новий рік 2021

Що можна подарувати на Новий рік істинному перфекціоністу? Ідеальний щоденник-планер. Рекомендуємо вибрати систему планування, яка вам до душі.

Інтер’єрна картина в техніці Fluid Art своїми руками

Такий подарунок не просто принесе задоволення від процесу, а й прикрасить інтер’єр. Техніка Fluid Art – це робота рідким акрилом. Подаруйте набір творчій людині, яка любить щось робити своїми руками.

Майстер-клас зі створення чогось особливого

Якщо не знаєте, що можна подарувати на Новий рік 2021, поміркуйте над інтересами свого друга. Можливо, він давно хотів навчитися робити вироби з глини або ювелірні прикраси своїми руками. Майстер-клас буде по-справжньому бажаним подарунком.

Б’юті-бокс

Ви можете вибрати один відомих б’юті-боксів, але краще зібрати «коробочку краси» самостійно з натуральних засобів для догляду за шкірою. Вибирайте тюбики однієї кольорової гами. У б’юті-бокс можна покласти креми для рук, густе масло ши для тіла, патчі від кіл під очима, гігієнічну помаду, кокосове масло для волосся, бомбочки для ванни.

За матеріалами https://www.canva.com/

Made in Ukraine.
All rights reserved.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті,
дозволяється за умови посилання на well-club.org
м. Київ, вул. Є. Коновальця 32а

+38093-516-67-78
office.vira.kiev@gmail.com

©2015-2021, WELL